top of page

Kostholds- veiledning

sunn mat
økologiske grønnsaker

Kostholdsveiledning online eller på kontoret

Sunn kost er et av grunnlagene for god helse. Noen ganger er det vanskelig å vite hvordan man skal komme i gang med å forandre kostvaner eller hvordan å gå ned i vekt på en sunn og effektiv måte. Da kan det være smart å søke om profesjonell hjelp.

Jeg tilbyr kostholdsveiledning som enten foregår online eller på kontoret mitt. For å være sikkert på at du er på riktig spor blir det minst en måned oppfølging. Første konsultasjonen varer ca 45-60 minutt. Oppfølgingen kommer til å være kortere og tar ca 15-25 minutt, avhengig av spørsmålene dine og hvordan tilpasninger som må gjøres.

Etter en grundig gjennom gang av din nå-situasjon, kartlegging av dine mål og ønsker, lager vi en plan om hvordan du kan gå frem for å nå målene dine på kort og lang sikt. Alt fra tips og trikks om lure matvalg, lære hvordan man setter sammen en hensiktsmessig kostplan og hvordan man kan gjøre gode matvalg i en hektisk hverdag kommer til å være med i veiledningen. Jeg kan bistå med å finne gode oppskrifter eller vise deg hvor du kan finne informasjon om matlaging og kosthold.

 

For meg er det viktig at du er med i planleggingen slik at du etter hvert klarer selv å sette sammen et sunt måltid til hver anledning.

Mer informasjon om hvilke pakker jeg tilbyr kommer snart.

Gjerne tar kontakt hvis du lurer på noe.

bottom of page