top of page

Kostholds- veiledning

sunn mat
økologiske grønnsaker

Kostholdsveiledning online eller på kontoret

Sunn kost er et av grunnlagene for god helse. Noen ganger er det vanskelig å vite hvordan man skal komme i gang med å forandre kostvaner eller hvordan å gå ned i vekt på en sunn og effektiv måte. Da kan det være smart å søke om profesjonell hjelp.

Jeg tilbyr kostholdsveiledning som enten foregår online eller på kontoret mitt. For å være sikkert på at du er på riktig spor blir det minst en måned oppfølging. Første konsultasjonen varer ca 45-60 minutt. Oppfølgingen kommer til å være kortere og tar ca 15-25 minutt, avhengig av spørsmålene dine og hvordan tilpasninger som må gjøres.

Etter en grundig gjennomgang av din nå-situasjon, kartlegging av dine mål og ønsker, lager vi en plan om hvordan du kan gå frem for å nå målene dine på kort og lang sikt. Alt fra tips og trikks om lure matvalg, lære hvordan man setter sammen en hensiktsmessig kostplan og hvordan man kan beholde gode matvaner i en hektisk hverdag kommer til å være med i veiledningen. Jeg kan bistå med å finne gode oppskrifter eller vise deg hvor du kan finne informasjon om matlaging og kosthold.

 

For meg er det viktig at du er med i planleggingen slik at du etter hvert klarer selv å sette sammen et sunt måltid til hver anledning.

Pakke 1:


Pakke 1 inneholder førstegangskonsultasjonen og en oppfølging per uke. Konsultasjonene foregår enten på kontoret mitt eller online/telefonsamtale.

Pakke 2:


Pakke 2 inneholder førstegangskonsultasjonen og en oppfølging per måned. Konsultasjonene foregår enten på kontoret mitt eller online/telefonsamtale.

Du har alltid mulighet til å kontakte meg mellom timene om du lurer på noe underveis.


 

De første 2 månedene anbefaler jeg å ha en oppfølging per uke. Etter det kan det være nok med en oppfølging per måned for å se hvordan det har gått.


 


 

Hva kan du forvente?

 

Førstegangskonsultasjon


 

I første konsultasjonen har vi en grundig samtale. Her kartlegger vi dine mål og ønsker, din nå-situasjon (det kan blant annet inkludere kostholdsvaner, vekt, kroppsmålene og livstil), tidligere erfaringer innen kostholdsforandring, matpreferanser og mer.

Etter det lager vi en plan som er tilpasset deg.


 

Oppfølgingstime


 

I oppfølgingstimene går vi gjennom hvordan uka eller måneden har gått. Her kan du stille spørsmål om du lurer på noe. Det blir foretatt eventuelle tilpasninger til kostholdsplanen og registrert vekt/kroppsmålene ved behov.

Her finner vi også ut målene/fokusområdene for den neste uken/måneden. I slutten av måneden tar vi en evaluering om hvordan det har gått og lager en plan for veien videre.


 


 

Gjerne ta kontakt om du har spørsmål.

bottom of page